'T HOEKSKE TONGEREN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 695 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij 't Hoekske Tongeren. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 20:47 Het eten was lekker en nog echt warm. We hadden per ongeluk voor afhalen gekozen bij onze bestelling. Toen we telefoontje kregen om af te halen, beseften we dit en vroegen om levering mogelijk was. Geen probleem, heel vriendelijk en vlug gebracht!
23 nov 2022 om 21:34 Eten was koud
18 nov 2022 om 19:36 Ik vond het jammer dat ik niet kreeg waar ik om gevraagd heb. Ik vond het dan wel fijn dat de persoon aan de telefoon zij, als ik nog iets bestel dat ik iets extra ga krijgen door de verkeerde bestelling.Toen het eten aan kwam was het nat en koud
13 nov 2022 om 22:28 Altijd lekker
29 okt 2022 om 21:51 Op deze site stond de bezorgtijd op 30 minuten, kreeg een bericht dat het binnen de 60 minuten werd geleverd. Uiteindelijk 1,5 uur na het plaatsen van de bestelling, eindelijk m’n lauwe bestelling mogen ontvangen. Jammer.
22 okt 2022 om 23:39 Heel beleefde en professionele jongens die weten wat lekker eten is! Ook een leuk speeltje voor mijn zoontje, en nog good looking ook :-) heel vers eten en prima tijd levering, ik kom terug!
17 okt 2022 om 20:37 Kebap veel te pikant , kebap brood hard en niet vers , bestelling niet juist
15 okt 2022 om 12:37 Heel lekker kip, goed gekruid en lekkere frietjes. Alleen mijn sausje zat er niet bij. Vriendelijke bezorger.
15 okt 2022 om 9:16 Altijd even lekker!
3 okt 2022 om 9:32 20min eerder geleverd en de schotel was al wat afgekoeld maar voor de rest heel lekker
2 okt 2022 om 9:52 We wonen hier sinds mei en vinden nu pas een zaak waarvan we eindelijk lekker eten geleverd krijgen, waarvoor dank! Zeker tot de volgende keer!
29 sep 2022 om 17:48 Het eten was warm en zoals altijd super lekker! Merci!