'T HOEKSKE TONGEREN

'T HOEKSKE TONGEREN Pizza - Pasta - Kebap - Grill

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 662 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij 't Hoekske Tongeren. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2022 om 7:36 Zeer slechte service onbeschoft en eten niet lekker en koud geld weg gegooid
3 jun 2022 om 9:56 Was lekker en snel geleverd
16 mei 2022 om 9:22 Zeer tevreden, was heel lekker er mocht alleen een beetje meer saus bij. De portie was ruim voldoende. Ik raad dit restaurant zeker aan.
18 apr 2022 om 21:59 Lekkere pasta gorgonzola en een heel vriendelijke bezorger. De tweede maal dat ik dit gerecht bestel en wederom heerlijk. Alleen miste ik een stukje brood of wat extra kaas maar wel super lekker.
10 apr 2022 om 15:21 Pizza's waren heel goed
3 apr 2022 om 7:31 Extra saus waarvoor we gevraagd hadden zat er niet bij. Het eten was wel super lekker
1 apr 2022 om 19:41 Tot nu toe altijd tevreden geweest. Dit keer was niet te eten. De groente op de schotel leken wel een week oud, de samurai saus gekookt, slappe frieten, taaie frikandels, droge kip. Jammer, is ooit zoveel beter geweest.
21 mrt 2022 om 13:17 Precies zoals ik het gevraagd had
20 mrt 2022 om 23:58 Altijd op tijd, sneller dan ze eerst doorgeven zelfs. Erg vriendelijk en telkens zeer lekker eten. Vaste klant en dat zal zo blijven!
10 mrt 2022 om 23:43 Dürüm kip besteld en de kipkruiding was niet lekker en kurkdroog Tijd was zeer snel en supervriendelijk Spijtig van de kip
27 feb 2022 om 22:44 2h moeten wachten terwijl 1h gezegd was. Eten: koud; tiramisu en chocomousse zijn uit de Delhaize twv max €1 het stuk, wel €6 in totaal betaald. Enigste pluspunt is ze waren beleefd. Eten was niet de helft van de prijs waard. Nooit meer voor ons.
26 feb 2022 om 23:37 Voor kebab enzo bestel ik altijd hier. Blijven qualiteit eten leveren. Ook nooit te weinig. Heel tevreden met hun. :)